IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.


Despre noi

Miniatelier.ro este un atelier de imprimare digitala pe tricouri operat de SC Rock Online SRL, Bucuresti, str Coltei nr 44. Atelierul nostru are in portofoliu si site-ul www.gotica.ro, al carui magazin se afla la adresa sediului.

Scopul nostru este de a-ti oferi o gama numeroasa si variata de produse haioase, inedite, tricouri de familie si copii personalizate pentru petreceri aniversare sau sedinte foto. Incercam sa propunem o gama cat mai larga de tricouri, bluze si body-uri simpatice, personalizate cu diverse mesaje haioase sau cu pozele si textele tale. Seturile de tricouri de familie sunt comandate de multe ori de catre clientii nostri pentru a fi oferite cadou sau pentru a personaliza o petrecere.

Folosim numai tricouri, bluze si body-uri de calitate, din bumbac. Imprimarea se face prin imprimare digitala direct pe tricou, cu vopsele pe baza de apa, rezistente la spalari.

Asadar, daca esti in cautare de ceva care sa te scoata din “plictiseala” vietii cotidiene, sau ai ramas fara idei de cadou inaintea unui eveniment important, sper ca acest site sa-ti poata oferi inspiratia de care ai nevoie.

Ne gasiti de Luni-Vineri intre 10-19 la telefon/whastaspp 0732111090 sau la email mini@miniatelier.ro