IMPORTANT! Pentru a îmbunătăţi relaţia cu tine acest site foloseşte cookie-uri (eng. cookies).
Pentru mai multe detalii apasă aici. Dacă esti de acord cu acest lucru atunci poti [x] închide acest avertisment.
 

Imprimare digitala textile


Pentru imprimarea minunatelor design-uri pe care le regasiti in magazinul nostru online, Mini Atelierul nostru foloseste cea mai noua tehnologie de imprimare de tricouri, direct to garment printing. 


Ce inseamna asta ?

DTG sau imprimare digitala de tricouri sau personalizare cu print digital sau cum vreti sa ii spuneti, inseamna imprimare de tricouri cu cerneluri care patrund in tesatura lor, fara sa se simta la suprafata tricoului cauciucat sau dur. Cerneala este pe baza de apa, asa ca nu e toxica si folosim pentru asta brandul DuPont care produce cerneluri de calitate superioara, practic cele mai bune la ora actuala.
 
Imprimam digital pe tricouri si body-uri de bumbac 100%, bluzite de bebelusi si de copii. Blankurile pe care le folosim au fost alese pe spranceana, sunt de la producatori certificati international pentru produsele lor de calitate. Toate acestea sunt personalizate cu print digital pe textil.

Practic, tricoul sau orice alt textil din colectie, se introduce intr-o masinarie care printeaza direct pe el, ca si pe o foaie de hartie. Astfel, putem realiza personalizari de tricouri in serie mica, chiar si unul singur. Tinem colectia foarte fresh astfel si daca tu vrei desenul mai mare sau mai mic, sau vrei sa combini 2 desene, se poate face fara nici o problema.

Imprimanta responsabila de toate acestea este un Polyprint TexjetPlus, imprimanta de ultima generatie care poate imprima digital textil alb sau colorat sau negru. Imprimarea digitala pe negru este cea mai anevoioasa, pentru ca tricourile sunt deja colorate din fabrica si noi trebuie sa aplicam intai un strat de cerneala alba in asa fel incat printul sa poata adera la tricou.


Care e partea buna la printul digital direct to garment sau DTG?

Se poate imprima absolut orice, inclusiv o poza, la o calitatea superioara cu o rezistenta in timp absolut deosebita. Nu te incalzesti vara, nu se crapa imprimeul, rezista la multiple spalari daca ai grija si nu fierbi tricourile :)

Pentru companii, scoli sau agentii de publicitate care doresc tricouri personalizate, nu trebuie sa faci 100 de tricouri ca sa poti ajunge la un pret rezonabil. De exemplu, putem face pentru o clasa de elevi tricouri personalizate cu numele fiecarui copil.

Se poate imprima un numar infinit de culori, nu esti restrans la printuri simple cu 2-5 culori ca si in cazul serigrafiei. Vrei sa ai un curcubeu pe tricou? Imprimarea digitala DTG te ajuta!

Spuneti NU la personalizarile ieftine, de generatie veche ! 

Exista totusi si parti mai putin bune ...

- imprimarea in cantitati mari pe tricouri negre sau colorate dureaza mult (se aplica un strat de pre-tratatament, se usuca, se aplica in masina stratul de alb, se aplica stratul de culoare si abia apoi se usuca). Tot procesul in cazul unui desen format A4 dureaza 10 - 15 minute / tricou.

- trebuie sa ai grija la materialul pe care imprimi. Rezultatele cele mai bune sunt pe tricouri de bumbac 100%. Cu cat materialul are in componenta mai mult sintetic, cu atat culorile se schimba din cauza patrunderii in firul textil.

Mai jos un video demonstrativ cu imprimarea unui tricou colorat. 

Va stam la dispozitie cu orice alte informatii la magazinul Gotica din Bucuresti, str Coltei nr 44 pe email mini@miniatelier.ro sau la telefon 0732 111 090.